2011-10-28

Al XV-lea Simpozion Internațional de Vulcanospeologie 2012

Uniunea Internațională de Speologie (UIS) prin comisia pentru peșteri vulcanice anunță ce-l de-al 15-a Simpozion Internațional de Vulcanospeologie. Simpozionul va avea loc în perioada 15-22 martie 2012 în Amman, Iordania și este organizat de Universitatea Hashemite.

Contribuțiile participanțiilor sunt așteptate sub formă de rezumat până la data de 31 decembrie 2011 și în varianta completă până cel târziu pe 31 ianuarie 2012. Temele tratate trebuie să fie legate de peșteri vulcanice fie că este vorba despre subiecte ca geneza, microbiologia, sedimentologia sau arheologia acestui tip de peșteri. Lucrările trebuie să fie scrise în limba engleză, să se incadreze în limita de 4 pagini și vor fi prezentate în sesiuni de prezentări orale sau ca prezentări de tip poster.

Se vor organiza excursii, atât pe durata simpozionului cât și în perioada post-simpozion, în peșteri vulcanice și zone cu relief specific. Mai multe informații despre excursii și simpozion puteți găsi aici (prezentare power point cu informații despre simpozion).

Sursa:

Niciun comentariu: