2011-11-28

Rezultatele concursului SpeoARTA 2011

Festivalul SpeoARTA a ajuns la final. În weekend s-au anunțat și câștigătorii concursului pe secțiuni. Premiile oferite la ediția 2011 a Festivalului SpeoARTA sunt următoarele:

CATEGORIA A, fotografie subterană:

Locul 1: "Mister", Simona Elena Marin. Premiul oferit de fotoGEAR: Kit trepied Manfrotto MK293A4-A0RC2.

Mister - Simona Elena Marin

Locul 2: "Oglindire", Ioana Clonța. Premiul oferit de Trophy Outdoor: Combinezon pentru speologie TROPHY Cordura® 500 semiimpermeabil și subcombinezon pentru speologie TROPHY.

Oglindire - Ioana Clonța

Locul 3:"Împotrivire", Tibor Lazăr. Premiul oferit de eMont: voucher în valoare de 150 RON pentru produse de pe emont.ro

Împotrivire - Tibor Lazăr

CATEGORIA A1, macrofotografie de subteran:

Trofeul "Técsy Péter": "Frații", Gigi Frățilă. Premiul oferit de Clubul Speologilor Amatori (CSA): în valoare de 100 Euro.

Frații - Gigi Frățilă

Locul 1: "Aragonite 1", Zaniboni Giampaolo. Premiul oferit de Quantuum: Set de inele intermediare pentru fotografierea macro 13 mm, 21mm, 31, mm, dedicate Canon sau Nikon.

Aragonite 1 - Zaniboni Giampaolo

Locul 2: "Aragonite 2", Zaniboni Giampaolo. Premiul oferit de Quantuum: Blitz circular Flash circular Meike - FC100, dedicat Canon sau Nikon.

Aragonite 2 - Zaniboni Giampaolo

Locul 3: "Imponderabilitate", Daniel Bălțat. Premiul oferit de Quantuum: Set de patru lentile aditionale pentru fotografiere macro +1 +2 +4 +10 la alegere de diametrul dorit de câștigător.

Imponderabilitate - Daniel Bălțat

CATEGORIA B, fotografie de exocarst:

Locul 1: "Picături, multe picături", Simona Elena Marin. Premiul oferit de Digital Point: Aparat foto Nikon Coolpix + Card + Husă.

Picături, picături, multe picături - Simona Elena Marin

Locul 2: "Unduire", Simona Elena Marin. Premiul oferit de eMont: voucher în valoare de 300 RON pentru produse de pe emont.ro

Unduire - Simona Elena Marin

Locul 3: "Canoe'nghesuială", Christian Ciubotărescu. Premiul oferit de eMont: voucher în valoare de 150 RON pentru produse de pe emont.ro

Canoe'nghesuială - Christian Ciubotărescu

CATEGORIA E, diaporamă, juriul a acordat un singur premiu special, în concurs fiind înscrise sub 10 lucrări de gen:

Premiu special: "Fundătura Ponorului", Dan Tăuțan. Premiul oferit de eMont: voucher în valoare de 400 RON pentru produse de pe emont.ro

Sursa:
SpeoARTA

Niciun comentariu: