2011-09-17

Tabăra Speologică Europeană pentru Tineret - Juhöfola 2012

Din ediția precedentă (foto: www.juhoefola.de)
Între 27.07 și 11.08.2012 se va organiza Tabăra Speologică Europeană de Tineret, Juhöfola 2011. Locația următoarei ediții este situată în Alpii Șvabi. Tabăra este destinată tinerilor speologi europeni cu vârste cuprinse între 16 și 25 ani, dar sunt acceptați și cei cu vârste de până la 29 ani.

În cadrul taberei se pot urma o serie de cursuri din diverse ramuri ale speologiei. Lista cursurilor oferite cuprinde: tehnici de explorare a peșterilor; topografierea peșterilor; biologie, faună și ecosisteme în peșteri; geologie; cercetare; electronică pentru cercetarea peșterilor; achiziții de date climatologice în peșteri; climatul peșterilor; hidrologie practică; documentare și relațiile cu presa.

Taxa de participare este de 240 EUR pentru vârste de până la 25 ani și de 350 EUR pentru vârste începând cu 26 ani. În această taxă sunt incluse: cazarea (cameră de recreere, loc de cort, grup sanitar), 3 mese pe zi, cursurile susținute de speologi cu experiență, excursiile și taxele de intrare la activitățile comune, CD cu suportul de curs, asigurarea de grup pentru participanții cu vârsta maximă de 25 ani.

Cei ce doresc să participe trebuie să completeze formularul de înscriere de aici și să-l trimite la adresa: petra.boldt@gmx.net. Informații suplimentare pot fi găsite pe www.juhoefola.de sau pot fi solicitate la adresa de e-mail amintită.

Niciun comentariu: