2011-12-07

Speo-fotografia anului - concurs foto internațional

Clubul de speologie Aenigma din Lituania organizează cea de-a șasea ediție a concursului internațional de fotografie speologică SPELEO PHOTO OF THE YEAR 2011 (Speo-fotografia anului 2011) pentru a alege cea mai bună fotografie speologică a acestui an. În concurs se poate ănscrie orice fotograf cu fotografii realizate în acest an 2011.

Fotografiile pot fi trimise până în data de 31 decembrie 2011 prin e-mail la adresa photo@speleo.lt. Lucrările înscrise în concurs vor fi sortate pe categorii și postate online în galeria foto dedicată concursului. În perioada 1 ianuarie - 7 februarie 2012 fotografiile vor fi evaluate, pe de-o parte de către un juriu format din 5 fotografi și speologi profesioniști, iar pe de altă parte de către vizitatorii siteului prin vot online. Câștigătorii vor fi anunțați cel târziu în data de 16 februarie 2012.

Se vor acorda trei premii. Locul întâi va primi un tricou special speleo.lt și o frontală Petzl Tikka XP oferită de clubul Aenigma. Locul doi primește de asemenea un tricou speleo.lt și o banană Aventure Verticale 35 l oferită de magazinul online Kuprine.lt, iar locul trei va primi, pe lângă tricoul speleo.lt, o frontală Petzl Tikka Plus oferită tot de clubul Aenigma.

Mai multe informații pot fi găsite online pe site-ul concursului.

Niciun comentariu: