2011-12-21

EuroSpeleo Forum "SpeleoDiversity" 2012

A 7-a ediție a EuroSpeleo Forum, cea din 2012, va avea loc odată cu cel de-al 13lea Congres Național de Speologie din Elveția, în perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2012. Locația marii întruniri speologice europene va fi Muotathal, Elveția, într-un masiv carstic aflat la 60 kilometri sud de Zurich, pe lângă peștera Hölloch, cea mai mare din Elveția. Cu această ocazie va avea loc și cea de-a 2-a ediție a EuroSpeleo Protection Symposium, prima ediție fiind cea din 2008 de la Vercors.

Întrunirea de anul viitor se va desfășura sub motto-ul "Speodiversitatea" pentru că speologia reunește o diversitate de specialități și interese legate de peșteri și cercetarea lor.

Se anunță sesiuni interesante despre speologie științifică și explorativă în Elveția și alte părți din europa, tehnici speo, tehnologii IT utilizate în speologie, prezentări foto 3D și, desigur, ture speo deosebite.

Cea de-a doua circulară a evenimentului este disponibilă în limba engleză, franceză și germană. Cea în limba engleză este atașată mai jos.

Înregistrările se pot face pe site-ul www.speleodiversity.ch. Până în data de 31 ianuarie 2012 puteți beneficia de tarife reduse. Pe acelați site puteți găsi o serie de informații utile de interes pentru cei ce doresc să participe la EuroSpeleo Forum "SpeleoDiversity" 2012.


Niciun comentariu: