2011-12-19

Rezultatele concursului "Fotografia anului 2011 în Speologie"

Fotografia anului 2011: Prin tunel - Iosif Gergely

Societatea Națională de Speologie a anunțat rezultatele concursului de fotografie speologică "Fotografia anului 2011 în speologie".

Fotografia cu titlul "Prin tunel", realizată de către Iosif Gergely, a fost desemnată Fotografia anului 2011.

La categoria Peisaj subteran, locul 1 a fost ocupat de fotografia Tapet realizată de Simona Elena Marin, urmată, pe locul doi, de lucrarea Reflexii a lui Tibor Lazar și, pe locul trei, de fotografia La altar realizată tot de Simona Elena Marin. Mențiuni, la această categorie au fost primite de lucrările Infinit - Sergiu Bacioiu și Vrăjitorul - Geza Gabor.

La categoria "Omul și pestera" fotografia castigatoare a fost Acostăm realizată de catre Pavol Kocis. Locul doi a fost ocupat de fotografia În ramonaj realizată de Simona Elena Marin, iar locul trei de lucrarea Curaj 21 a lui Radu Puscaș. Mențiunile acestei categorii au fost acordate lucrărilor Lumi pierdute și Înspre necunoscut ambele realizate de Iosif Gergely.

Premiul "Impresii speologice - povestea din spatele imaginii" a fost atribuit lui Pal-Ștefan Murvay pentru descrierile făcute fotografiilor introduse în concurs.

Clasamantul concursului împreună cu rezultatele jurizării pentru o parte din imagini și o galerie cu toate imaginile primite în concurs pot fi văzute pe site-ul SNS la categoria Fotografia anului 2011.

Felicitări câștigătorilor și tuturor participanților la concurs!

Niciun comentariu: