2012-01-11

Festival Speo Internațional și concursuri de TSA în Rusia

În perioada 13-17 septembrie 2012 va avea loc, în apropierea orașului Maikop, Republica Adygei, Federația Rusă, un Festival Speo Internațional în cadrul căruia vor fi organizate concursuri TSA.

În aceeași perioadă va avea loc și cea de-a IX-a ediție a Campionatului Rusiei la care vor participa muți speologi din întreaga țară.

Scopul festivalului este schimbul de experiență și opinii între speologii din întreaga lume. Concursurile din cadrul competiției vor oferi tuturor posibilitatea de a-și verifica și etala îndemânarea și bineînțeles de a deveni Campion. Participanții vor avea de parcurs diverse trasee la categoria individual sau pe echipe pentru 2 și 4 persoane. Traseele vor simula diverse situații întâlnite în subteran.

Locația evenimentului, situată în municipalitatea Kamennomostskiy din Republica Adygei (la 40 kilometri la sud de orașul Maikop), va fi canionul “Hadzhohskaya tesnina”. În timpul festivalului participanții vor avea posibilitatea de a vizita rezervația naturală Lago-Naki și peșterile locale. Va exista de asemenea și posibilitatea organizării unor ture de rafting pe râul Belaya precum și urmărirea unor competiții rusești de sporturi montane ce vor avea loc în aceeași perioadă.

Transportul se poate face cu trenul din Krasnodar (unde se află cel mai apropiat aeroport) până în orașul Maikop. Din Maikop se vor organiza trasnporturi înspre locația evenimentului.

Cazarea se va putea face în condiții de hotel, căsuțe, camping cu bungalow-uri sau corturi - toate aflate aproape (20 minute de mers) de locația festivalului. Informații adiționale despre programul preliminar, participare și taxe vor fi publicate în viitorul apropiat.

Pentru întrebări puteți contacta coordonatorul proiectului - Sizikova Natalya - la telefon: +79264306465 sau prin e-mail: dobsha@mail.ru. Informații sunt disponibile și pe site-ul www.speleosport.com (deocamdată în limba rusă).

Sursa:

Niciun comentariu: