2011-11-16

Post de masterand pentru studii hidrologice și paleo-climatice

Departamentul de Geologie al Universității Puerto Rico din Mayagüez oferă un post de masterand pentru cei interesați să lucreze într-un proiect finanțat de NSF având ca scop caracterizarea schimbărilor hidrologice și paleo-climatice din Caraibe de-a lungul ultimelor două milenii. Vor fi utilizate date obținute din speleoteme și din bazinul Cariaco într-o colaborare internațională între Universitatea Puerto Rico, Observatorul Terestru Lamont-Doherty al Universității Columbia, Universitatea Stony Brook și Universitatea din Heidelberg.

Candidatul ideal ar trebui sa aibă studii superioare în știițe naturale (preferabil geologie) și să fie interesat și motivat să lucreze într-un proiect interesant legat de schimbările climatice. Ar mai trebui să aibă experiență cu programe și instrumentație specifice, și va fi implicat/ă atât în muncă de teren cât și în analize de laborator. Cunoașterea am belor limbi utilizate de participanții în cadrul proiectului spaniolă/engleză este un avantaj dar nu o cerință.

Candidații pot trimite printr-un email către Dr. Thomas Miller: un CV, o scrisoare de intenție, copiii după diplomele dobândite, precum și date de contact pentur trei referințe.

Sursa:

Niciun comentariu: