2012-09-27

Calendar 2013 cu nuduri în peșteră

Laura Brown în Alum Pot, Yorkshire (foto: Laura Brown)

Speologii britanici s-au gandit la un mod inedit de a atrage fonduri pentru sprijinirea a două organizații de salva-speologi din Marea Britanie (South & Mid Wales Cave Rescue Team și Yorkshire’s Cave Rescue Organisation) - un calendar cu nuduri în peșteră.

Llygad Llwchwr 2, South Wales (foto: Laura Brown)

Inspirată de calendare asemănătoare realizate în trecut, fotografa Laura Brown a lucrat timp de șase luni la realizarea unui nou calendar cu nuduri ajutată de colegi de la Westminster Speleological Group.

Alum Pot, Yorkshire (foto: Laura Brown)

Noul calendar, dedicat anului 2013, conține fotografii atât cu modele feminine cât și masculine în multe peșteri din Marea Britanie precum Giant’s Hole, Swildon’s Hole, Alum Pot și Llygad Llwchwr 2 precum și Cariera Puiseletși Catacombele Parisului din Franța.

Slaughterhouse Stream Cave, Forest of Dean (foto: Laura Brown)
 
Calendarul tipărit pe hărtie lucioasă în format A3 poate fi achiziționat la prețul de £10 plus taxele de expediere. Pentru mai multe informații despre cum poate fi obținut un exemplar vizitați barenakedcaving.co.uk. Toate fondurile strânse în urma vânzării acestor calendare vor fi donate asociațiilor salvaspeo amintite.

Sursa:

Un comentariu:

cristi foto spunea...

Pe cand oare un asemenea proiect si in romania?