2015-03-05

Școală de fotografie în subteran - Pictură în întuneric 2015

Societatea Naţională de Speologie organizează o nouă scoală de fotografie în subteran în perioada 28 aprilie - 3 mai 2015. Ajunsă la ediţia a XII-a şcoala denumită Pictură în întuneric se adresează atât speologilor cât şi pasionaţilor de fotografie interesaţi să aprofundeze sau să experimenteze fotografia în peşteră având nivel începător sau mediu în fotografia de peşteră.

Cursanţii vor fi indrumaţi pe parcursul şcolii de cei doi lectori Ovidiu GUJA şi Iosif GERGELY.

Şcoala se va desfăşura la Casa de Piatră - Comuna Arieşeni, în judeţul Alba.

Taxa de participare este de 290 din care se va asigura şcolarizarea, echipamentul speologic şi fotografic colectiv (blitz, surse de iluminare), suport de curs în varianta CD, cazare în condiţii de cabană de munte, acces la bucătărie complet echipată. Masa se asigură prin autogospodarire .

Cursanţii trebuie să deţină unminim de echipament necesar:
  • pentru cazare: sac de dormit
  • pentru peşteră: salopetă, cizme de cauciuc (sau bocanci), cască cu sistem de iluminare frontal, sac pentru transportul echipamentului (banană speologică - poate fi şi un simplu rucsăcel).
  • pentru fotografie: aparat digital cu opţiune manual şi timp de expunere min. 8s, trepied
Numarul participanţilor va fi de 4 - 8, iar vârsta minima a participantilor acceptati trebuie să fie de cel puţin 16 ani împliniţi în decursul anului 2015. Pentru participarea la activităţi, participanţii cu vârsta sub 18 ani vor avea nevoie de acordul scris al ambilor părinţi.

Înscrierile au loc în perioada 1 - 31 martie 2015 urmând ca activităţile şcolii să se desfasoare doar în cazul în care există un număr minim de 4 participanţi.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail: snsro@intech.ro. Cei interesaţi sunt rugaţi să precizeze în cererea de înscriere numele, vârsta, date de contact (adresa, telefon), organizaţia din care face parte (dacă este cazul), precum şi câteva cuvinte despre experienţa fotografică, experienţele montane şi/sau speologice anterioare.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute prin e-mail la adresa snsro@intech.ro, telefonic la numărul0 744-799248 sau pe site-ul organizatorilor www.snsro.ro.

Niciun comentariu: